17-10-2010, 12:48 AM
|
#46 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir. Alıntı: matri Nickli Üyeden Alıntı
cocuklar o kadar ilgincki, benim oglum 4 yasinda supermen olmak istiyordu, 5 yasinda ise kadin doktoru :)))
simdi 6 yasina geliyor ve copcu olmak istiyor :))))) | Çocuklar harika gerçekten. :) Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Ellerine sağlık, süper süper,süperrr hepsii ;)) Ama en çok bunu sevdimmm :)) | Teşekkür ederim cadi_bm. Beğenmene sevindim. Alıntı: Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı
Zerynthia o kadar güzel paylaşımlar ki anlatamam..Hepsi çok anlamlı ve ders veren paylaşımlardı. Emeğine sağlık..Çok teşekkür ederim | Teşekkürler Ezeli_Nur. Aslında beni bu konuyu açmaya iten şey şu oldu: Kitapta anlatılan öyküler basit geldi. Ancak bu basit öykülerden çıkarılan anlamlar beni çok şaşırttı. Farkındalığı yüksek ve bakış açısı çok geniş olan bir insan ancak bu olaydan böyle bir sonuç çıkarabilir diye düşündürdü birçok noktada. O nedenle paylaşmak istedim. Beğenmene çok sevindim. Alıntı: yelda_k Nickli Üyeden Alıntı
wampirim senden şikayetçiyimm..bu kadarda guzell şeylerr bi arada paylaşılmazkiii...önce birini okıyım dedımm bitane daha bıtane daha derkenn ..sürüklendımm uykumaa inatt sonuna kadar okudumm..şahaneydii gerçektenn.. çok şıkk çiçekler falann en begendıgım ise 2.şans ve affetmekle ilgili konulardıı..ama karar verdım her gun bir tanesını tekrar okuyacagımm..cıkartmam gerken cok dersler varrmışta... | Evet haklısın Yelda'cım. Ben de şuan kendi kendime söyleniyorum. Ne gerek var bir anda bu kadarını birden paylaşmaya diye. :) Yoruldum bende yazmaktan. O nedenle şimdilik ara veriyorum yazmaya. Daha sonra devam edicem. Zaten çoğu gitti azı kaldı. :)
Beğenmene sevindim. Umarım hepimiz bir şeyler öğrenebiliriz. Teşekkür ederim canım. |
| |