Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2010, 07:13 AM   #3 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz?

Alıntı:
ormia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu başlğı açma sebebim ücretsizleri dinleyenler çok şey paylaşlmış fakat ücretli telkin almak istesek de aynı durumları yaşamış olup tecrübe sahibi olanlardan faydalanmak istememiz:) burada ücretli telkinleri alanlar ve onlara getirilerini öğrenmek istiyorum:)) tşk ederim herkese:))

Ben size yaşadığım bir deneyimimi yazayım, yaptığım çeviriler sayesinde Atakan bey'e kendi adıma özel "Kolay Kilo Verme" ve "Kalıcı Kilo Verme" telkinlerini hazırlattım ve onları dinlemeye başladım, 6 ay falan dinledim ve 15 kilo verdim

Zihnimde yiyeceğe karşı olan bakış açım kesinlikle değişti, önceden sadece yiyeceklere odaklı bir hayat yaşadığımı fark ettim, yani mesela dışarı çıkmadan önce iyi yemek yiyebileceğim bir yere gitmeyeceksem, dışarı çıkmak bile istemiyordum, yani sanki herşey yiyip içme üzerine kuruluydu ama bu telkinlerden sonra yiyecekler aklıma gelmemeye başladı, elim ister istemez sağlıklı yiyeceklere gitti, daha çok su içmeye başladım, daha aktif ve hareketli bir hayatım oldu, yani egzersiz yapmaya başladım...Ve son 6 aydır o ismime özel hazırlattığım kilo verme telkinleri dinlemiyorum ama kilom hep aynı, değişmiyor, bu da telkinlerin etkisinin en büyük göstergesi bence....
Sevgiler
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla