17-10-2010, 01:37 PM
|
#168 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k neşeli günlerrr kujumm..haberlerr ii hattta harika ders çalıştımdeneme çözdumm..baya gerilemişimm çalışmaya çalışmayaa ...türkçeye yuklenicemm ve matamatiğee ..böleliklee geoya gerek kalımıcakkk :)- her şeyy yolundaa ..pazartesi kagıtlarr gelir inşallahta kaydımı yaptırırımm..29 ekimde arkadaşlarım gelicekk....cok heyecanlıyımm...4 gun kalırrlarr..ohh ohh gece sohbett ederizz..kahveler yaparızz fallar bakarızz,lakabı yokya olan arkadasımlaa hele sabahh erkenden kalkarr dolasırdıkk yurttaykenn ..yine ole yaparızzz..
- ayy cok eglenceli geçicekk gibi yaa ..
- umarımm guzell gecerr :)
- bugun yada yarın dershaneye bakıcamm deneme içinn ..
- sorunumu buldumm ben uzun zamndırr denem çözmüyordum vede ne yapamadıgı görmeyincede ders öalışmıodumm...ama şimdi tokat gibi çarptı yüzümeee ...
- bu tokat ii geldii..neşeliyimm bugunnbir keyifliğim kii sormaa ...
- sebep yok dahhhaaa..
- pazartesii bankaya gidip hesap açtırcamm ..sanki çok param varmış gibii ..ama olsunn olucakk..akşamm kızlarıı işten almaya gidicem arabaylaaa:)
- azıcık tur atarızzz ....bide kuaföre gdidimdee bi bakıma gireyim yahu ne bu bölee:)
- yelda başarmak zorundasınn yapmak zorundasınn,başarıınca göruceksınn kii sen en iisini yapmıssın,dogruları seçmişsin buda sana cokk guzell mutluluklarr verecekk
- baak gelecegını göruosun artıkk..en cok sorun ettıgn şey artık kaybolmak üzeree ...
- ailemi zor duruma sokmamıs oldumm ...benim yuzumden para sıkıntısı cekmiceklerr ..kız para sıstedıgınde nerden göndercez die uykuları kaçmıcakk baabamın....
TÜM EVRENİ SEVGİYLE KUCAKLIORUMM ...GELECEK BAŞARILARIIMI BEKLİORUMM..TÜM GUZELLİKLERİN BENİMLE OLMASINI SEÇIORUM ..İİ İNSANLARII HAYATIMI DAVET EDIOR VEDE ÇEKİORUMM...KPSSDE İSTEDIGIM PUANI ALIPP İSTEDIGIM ŞEHİRDE İSTEDIGIM SAGLIK OCAGINAA ATANMAYI SEÇİYORUMMM ....BAŞARDIM ÇIGLIKLARINAA YNİLERİNİ EKLEYECEGIM GUNLER İÇİN SABIRSIZLANIORUM .. İİ VARIMM İİ NEFES ALIORUMM... VARLIGIMLAA BÜTÜNLEŞECEGIM GUNLERİ GÖRÜYORUMM .
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |