17-10-2010, 07:54 PM
|
#55 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Bir anda affedeceksin Frezya, Kendini de onu da bir anda affedeceksin. Olaylara tersten bakmayı dene. Bu deneyim sana neler kazandırdı? Neler öğrendin? Sana öğrettiği her şey için yaşadıklarınız, kendini ve onu affet. Artık bu deneyimin yoluna çıkmasına izin verme canım. Zaman bu zaman, erteyecek vakit yoookk | Ah canım Bluepebbles,ne güzel yazmışsın,keşke demek istemiyorum lakin söylediğin gibi bir anda affedebilsem ne iyi olur,inan ben çok istiyorum yazdığım gibi önümde engel kalmayacak,tıkamayacak artık beni onun negatif enerjisi,farkındayım.Bazen diyorum ki bırak o utansın üzülsün yaptıkları için,senin affedip affetmediğini bilemeyecek asla,o yüzden affet gitsin.Affet ki sen rahatla,sürekli önüne çıkıp durmasın etkileri...Diyorum,diyorum da öyle pat diye olmuyor ki!Ya da oluyor da ben mi hala hazır değilim affetmeye,bazı şeyleri sindirmeye...Bilmiyorum...Beklemediğin insanlardan,beklemediğin şekilde darbeler yiyince zor oluyor.Bana birazcık daha zaman ver olur muAz kaldı,çok az... |
| |