Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2010, 12:18 AM   #2 (permalink)
kediseverim
Teğmen

kediseverim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediseverim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bildiğiniz başka bir yol varsa...

Alıntı:
happyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlar sizden küçük bir yardıım dileyecektım.Ben hep konuşkan espirili, fıkra veya güzel hikaye anlatan bir kişi olmak istemişimdir.Yaklaşık 3 ay önce bu siteye üye oldum ,dedim bi telkinleri dinliyeyim belki bir faydası olur evet faydası oldu ama hala istediğim kişi değilim, çok fıkra ve hikaye kitaplarını okumuşum,çok espirili ve iyi konuşmacı arkadaşlarımda oldu bilinç altım da bana yetecek kadar malzeme olduğunuda biliyorum,ama aklıma gelmiyorlar hemen unutuyorum aklıma geldiği zamanda akıcı bir dille anlatamıyorum bildiğiniz bir olumalma yada başka bir yol varsa yazarsanız çok sevinirim .tşk.
sevgili happyboy bu şuna benzemiş benim sesim güzeldir evde iş yaparken nerdeyse 24 saat hertelden şarkı söyler hemen hemen her şarkıyı da bilirim ama gel görki biri hadi bir şarkı söyle dediğinde hiç bir şarkı cidden aklıma gelmez öyleee kalakalırım galiba bu insan kendini kasmaktan oluyor eleştiriye açık değilsen ve de mükemmelliyetciysen daha da zor oluyor bildiğini ifade edebilmek...kısır dönü bir nevi ---eleştiriye gelemem ben mükemmel olmalıyım eleştirilemem---gibi birşey bu en azından benimki öyle