Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2010, 09:41 AM   #59 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Bugün affediyorum...

Alıntı:
kediseverim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bugün trafikte şöyle bir deneyim yaşadık kadının biriyle---son anda sinyal verip dönüş yaptığım için kadın penceresini açıp bana--gerizekalııı tarlada mısın? ---dedi bende ---özür dilerim dedim gülümseyerek kadın o kadar mahcup oldu ki ---rica ederim güzelim ben özür dilerim --- dedi bende gülümseyerek---önemli değil seni affediyorum--- dedim o da bana---teşekkür ederim--- dedi ve mutlu son herkes kendi yoluna gitti aslında bu siteye girmeseydim burada yazılan hepsi birbirinden değerli yazıları okumasaydım olay şöyle olurdu kadın--gerizekalı tarlada mısın?--- ben ---evet arkamda seni öküz arabası sandım dı tarla ya burası--- derdimamaaaa demedim kendimi bu saat oldu hala tebrik etmekteyim herkese teşekkürler

Harikasın Kedisever,

İşte bu bu haftaya başlarken okuduğum en anlamlı yazı oldu. Seni yürekten tebrik ediyorum. Bu havai fişekler senin için :)))

İyi ki varsın,
Kediler de iyi ki var :)))

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla