Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2010, 04:28 PM   #38 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Okyanus güncesi

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayyyy, halılar da mı? Allahım allahım:)))

Ya walla, çok şükür çok sevimli haylazlar da, yoksa insan aklını kaybedebilirmiş yani.
Sen o kadar yorul temizle ortalığı, tam oldu derken her yer bal:)))

Eeee, dağına göre kar. Buldu sevgi dolu, sabırlı anneyi... Yaramazlık yelkenleri fora:)))

Aman en büyük yaramazlığı bu olsun:)) Çok yakışmıştır bemim prensime:)) Söyle ona, onun dışardan bal takviyesine ihtiyacı yok ki:)) Baldan tatlı yavrum benim:)) Ya eve gidince bir de benim için kucakla, kollarım uyuştu onu düşünürken:)))

Evet meleğim tatlı olmasalar sevgileri olmasa asla katlanılamazlar..
Kendisine zarar vermesin de etraf batmış çokta önemli değil , her şeyin çözümü var çok şükür.

Haftasonu kademe kademe kitaplığa tırmanmaya da başladı şimdilik inemediğinden sesleniyor , hatta televizyon masasına da çıkmaya başladı . Allah ım diyorum inşallah kendine bir şey olmaz , dualarımız o yönde, Rabbim herkesin evladını içinde de bizimkini bize bağışlasın...

Öperim , kucaklarım canım benim hem de zevkle nasıl özledim sıpayı anlatamam , burnumda tütüyor yavru kuzum benim. Sabahları da aynı annesi gibi neşeli uyanıp bööö diye beni korkutmaya çalışıyor sonrasında da basıyor kahkayayı...