Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 02:54 PM   #97 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Alıntı:
AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı
Ya öğrenme ömür boyu sürer derler ya kesinlikle doğru,ben burda neler neler öğreniyorum,çakraymış,reikiymiş,meditasyonmuş benim hiç bilmediğim şeyler

Alfa beta dalgaları okuyunca hemen atladım

O dalgaların bende çok olumlu etkileri var

İndiriyorum,iniyor inecek

Düzeltme: Ve indi,yazarken bir taraftan da dinliyorum

İlk açıldığında korktum dedim nooluyo :) Bir arkadaşaın motor benzetmesi yerinde olmuş,aynen öyle sesler geliyo

Bunu kulaklıkla mı dinlemek gerekiyor

Daha önce dediğim gibi alfa beta dalgalarının bende olumlu etkileri oluyor,bunları 1-2 saat aralıklardan sonra dinliyorum

Şimdi bunu dinliyorum,ve kafamı taşıyamıyorum,ensemde de ağrı oldu,çok ağır geldi bana,

Selam..

Sizin Sorularınızın Cevabı Geçmiş Sayfalarda Yanıtlandı Fakat Ben Genede Tekrar Tekrar Yazayım..

- Evet Kesinlikle Kulaklıkla Dinleyin.. Aksi Takdirde Kuru Gürültüden Öteye Gitmez..
- Bu Çalışmayı 3 Günde Bir OLmak Üzere Bir Kere Dinleyin Aksi Takdirde Çakralarınız Çok ÇaLışabilir Ve Hiç Ummadığımız Tepkimeler Doğurabilir.. Kısacası Dengeyi Sağlamanız İçin 3 Günde 1 Dedim..
- Bu Çalışmayı Sakin Ve Gürültüsüz Bir Yerde Uzanarak Dinlemenizide Tavsiye Ederim Etki Açısından.. Rahatlık Temeldir Binaural Dalgalardan Randıman ALabilmek İçin..

Dahada Sorunuz Varsa Cevaplamaya Hazırım..

SevgiLEr..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla