19-10-2010, 09:35 AM
|
#42 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Okyanus güncesi Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili günce; Müthiş yorucu bir o kadar da keyifli bir haftasonu geçirdim. Yorucu diyorum , 13 saat evi temizlemek için uğraştım tabii bunun yanında minik prensimle de ilgilenmeye çalıştım , evi temizlemekte başarılı oldum olmasına ama evi toparlamak konusunda başarısızım nasıl olmayım , ben diyeyim 10 sen de 20 defa tüm her yeri toparladım tam 1 dk sürdü toplu durması ardımdan minik yaramazım her şeyi tekrar dağıttı. Bunlar yetmedi yeter mi hiç , bal tabağına ulaşmış hem de mama sandalyesindeyken ve oğlum, canımın içi balın güzellik için gerekli malzemesi olduğunu bilerek tüm saç tellerine , yüzüne , üstüne, masalara yere bilimum her yere sürmüş yetişemediği yerde dökmüş. Bir döndüm ki elini batırıp batırıp bal olmayan yerleri de ballıyor ki sadece 1 saat önce banyo yaptırmıştım , tekrar banyoya gittik mecburen nasıl mutlu oldu anlatamam , anne duşş , anne duşş diye sevinç gülücükleri saçıyordu benim minik kuzum... Yetmedi , yeter mi hiç, yetmez , çamaşırları yıkadım çamaşırlığa ben asıyorum tam sepete eğilip yeni bir çamaşır alırken arkamdan biri çamaşırlıktan alıp kaçıyor , tüm salon ıslak çamaşır bahçesine dönmüştü baya bir vaktimi de çamaşırları başlarına bir şey gelmeden asmaya çalışmak aldı. Eşime yakındım ne bu benim kara bahtım kem talihim dedim , etrafa kirli kuru çamaşırları dağıtan bir kocam , ıslak temiz çamaşırları dağıtan bir oğlum var ne yapayım söyler misin dedim , epey bir kahkaha attı. Canım yavrum da anlar gibi yanımıza gelip kahkahaların sebebinin kendi olduğunu bildiğinden o da bize eşlik etti. Ve yine de şükrettim , sağlıklı olduğum , sağlıklı bir eşim ve oğlum olduğu için mutluyum. İyi ki varlar, yoruluyorum biraz ama değer hem de her şeye :)) | Ayyy ayyy tatlı şeyyy yaaa yerim ben onuuu öp benim yerime kocaman kocaman Çocuklar neşe kaynağı gerçekten benim de yeğenimm varr çok özlüyorummm uzakta da birazzz. |
| |