19-10-2010, 11:54 AM
|
#182 (permalink)
|
Guest | Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı: altın saçlı kız Nickli Üyeden Alıntı
Bengisu,Uzun zaman dan beri takip ediyorum .Bravo diyorum.Ben de zaman zaman hayatıma her istediğimi çekiyorum,seninde söylediğin gibi bonusuyla geliyor fakat bazen karamsarlaşıyorum.Nedenini düşündüğümde?(Öğrenilmiş çaresizlik,kötü tecrubeler,çekirdek inanç )ne dersek diyelim engel oluyor o güzelim hayallerime,kış kış diyorum gönderiyorum.Bu zaman içerisin dede kuantum alanıma istemediğim olasılıkları çekiyorum,sonrada bunu benim yapmış olduğumu anlıyorum.Geçmişimizden getirdiğimiz deneyimler bizlerin olumlu düşünmesini engelliyor.Kötü ekilen tohumlar,(ayrık otları)gibi.Ama bu işe kendimi olumlu yönde geliştirmeye adadım.Bu sitenin karşıma çıkmasda tesadüf değil sanırm.Yaradanda destekliyor,o zaman siz arkadaşlarımın yardımyla değişmeye ve gelişmeye hazırım..Teşekkürler burada açık sözlülükle deneyimlerinizi paylaştığınız için iyiki varsınız..İyi bir model olduğunuzu düşünüyorum.Sevgiler..:)) | öncelikle ben çok teşekkür ediyorum. ben burda çekim yasasıyla ilgili paylaşımlarda bulunmaktan keyif alıyorum.bu benim bu konuyla ilgili farkındalığımı artırıyor.düşünce tarzımı değiştirdim.tamamen olumlu düşünüp olumlu konusuyorum.hepimiz insanız olumsuz düşündüğüm zaman bunu kelimelere dökmüyor hemen olumluya çeviriyorum... sevgiyle mutlu kal |
| |