19-10-2010, 01:19 PM
|
#173 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k azıcık keyfim yok bugun buyuk hevesle bekledıgım kargo gelmicekmiş...sabah arayıp bi adres verdılerr oraya fax cekıyorum şimdi dedii..gittim zor zor bularak ...fax gelmiş alfdım eve geldimm..okudum ve bı yanlışlık gördum dilekcede geri aradıgımda isee öğle yemegıne gitmişlerdii.. DİLEKÇEDE 1.SINIFA HAK KAZANDINIZZ DİYORR..2.SINIF YAZMASI GEREKIODUU... zaten zamanım kısıtlı off yaa.cuma son kayıt gunu ve benim hala elımde evrak bıle yok .. o yuzden biraz canım sıkkın iştee..sonraa en zor derslerden muafiyetimi kabul etmemeişlerrr :( sebepleri ne gerçekten merak ediyorummm ! hem 1. dönem hem 3. dönem derslerini bi arada alıcaksam şayett bu çok zor görünüyoo ..bunu nasıl başarırırm bılmıorumm o dersten oderse koşş..yetmedı ödev hazırlaaa falan falann...kpss zaten kendi alemindee anlayamıyorum hiç birşeyy donuk gözlerle bakıyorumm bugun yinee...hiç ss duymak istemiyorum ama herkess inat yapar gibii davranıyoo..evs urekli cokkalabalık sankı 4 kişi degıl komsu ve sulalemle bir arada yaşıo gıbıyımm...ve anlayış istiyorum yaa..kırıcam birilerinin kalbınıı olmııcakk.. sabah saat 8 gece cok geç yattım ve saabah uyumaya karar verdımm ...ama konşularımızdan biri 3 aylık torununu alıp bize gelmiş sebepmi cok ağlıomuşş ve kızı uyanmasın diee ..be insanlarr ya benım uykum ne olcakk.saat daha 8 yaa..benim evimde beni rahatsızz edıosunn... zaten cok gergınim sabaha kadar kabuslar görmüşüm falann off umarım az sonra aradıgımda güzel haberlerr alırımm... gerçi alsamdaa bu kadar dersi nasıl veririmkii yaaa normalde 2 dersım olucaktıı ama 11 dersım var (pehh )gıcıksınız iştee.
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |