Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2010, 02:09 PM   #183 (permalink)
funda0903
Teğmen

funda0903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 43
90 Mesajinıza toplam 404 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
funda0903 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Arkadaşlar herkese merhaba ben artık gerçekten ama gerçekten bir şeyi çok içten istaerseniz olacağına inandım .Hafta sonu başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. Çok uzun zamandır istediğim bir cep telefonu vardı (marka vermeyeyim) fakat o kadar çok borcum varki hayaldende öte bir şeydi o telefonu almam. Ve hep şöyle diyordum nerdeee imkansız en az 2 sene alamam diyordum konusu açılınca.İş yerimde patronum aynı telefonu kullanıyor geçen hafta benim masamda çalışıyorduk ve telefonu çaldı bende odasına telefonu getirmeye gittim ve inanın o an o kadar çok istedimki elimde tuttum kulağıma götürdüm sanki benimmiş gibi (iyiki o anda kimse görmedi deli derlerdi herhalde) ve götürdüm verdim. Eşimle pazar günü dolaşmaya çıktık normalde eşim borçlardan inanılmaz dercede bunalmış durumda ve ben bana telefon alalım gibi bir şeyin şakasını dahi yapamam şu durumda ve birden gel dedi tanıdığımız bir telefoncu var gel bir bakalım dedi bende alamıcam hiç bir şey ne bakalımki dedim ve bir bayan çok sıkışıkmış sadece 2 ay kullanmış daha kutusunda garantisi herşeyi gıcır gıcır ve tabi 2 el olduğu için fiyat bi o kadar düşmüş istediğim telefonu adam bize zorla alın kaçırmayın baskı yapıyor ben hiç bir şey demedim biliyorum çıktıktan sonra eşim beni yer dırdırıyla(haklı olarak) ve eşim alalım bunu sana dedi dondum eee borç dedim çok uygun yaptı 12 taksit öderiz dedi ve bu olay tam bu yaşadıklarımdan 2 gün sonra oldu. Yaa gerçekten hala inanamıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın bu kadar sevinmem sadece telefona değil bu hisleri yaşayabileceğimi hiç sanmazdım. işte böyle şimdi hedefleri büyütüyorum inşallah hepsi birer birer gerçek olur sizlerinde bütün dilekleri gerçekleşmesi temennisyle sevgiyle kalın......
funda0903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla