19-10-2010, 02:15 PM
|
#133 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Merhabalar hepinizeeee, Bugün içimde bir kuş var sanki. Gözümü açtığım andan beri bir cıvıltı geliyor içeriden. Aaa, özgürlük kuşu gelmiş işte, dedim sabah kendi kendime. O zamandan beridir de şakıyıp duruyor tatlı tatlı. Sabah evden çıkarken baktım komşularımda keyifliler. Kapının ardından karşı komşumun kızının şarkı söyleyen sesi geliyor, annesi de kahkahalar atıyordu. Bugünün bir sihri olmalı diyerek çıktım kapıdan. Kiminle konuştuysam bir neşe, bir mutluluk... Beklemediğim bir de yemek daveti aldım. Ohhh, benden keyiflisi var mı bugün??? Üzerine bir de güneş açtı:))) Güzel günler güzel günleri çağıracak gibi. Ne kadar doğruymuş meğer, ben değiştikçe dünya da değişiyor. Çevremdeki insanlar da değişiyor. Yaşamayı seviyorum. Bütün gücümle seviyorum. Zaman ve mekanın öneminin kalmadığı günlerden biri bugün. Andayım, anın içinde akışkanım. Uzun zamandır arayamadığım iki arkadaşımın da sesini duyduktan ve iyi haberlerini aldıktan sonra, içimdeki kuşun sesi de yükseldi galiba. Bahar geri döndü. Rüzgarda yasemin kokuları duyuyorum yeniden. Annem gibi kokuyor her yer. Bunu düşündükçe içim daha da ısınıyor. Az sonra birlikte çalıştığım bir arkadaşım kahveye gelecek, muhabbet etmek için ne kadar uygun bir gün. İş yoğunluğum yok, keyfim yerinde, dostlarım çevremde... Evimi yeniden akşam yemeklerine açmaya hazırım galiba. Uzun zamandır 3 kişilik sohbetler yaşanıyordu. Bu keyifli dönem kutlanmalı gibi geldi bana. Güzzel bir akşam yemeği sofrası ve dostlar... hayat bu değil mi? Bunun için çalışmıyor muyuz? Ben şu işi bir organize edeyim, evim yeniden eski şenliğine kavuşsun:)))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |