19-10-2010, 02:56 PM
|
#175 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yeni birr hayat beni beklio demiştim yaa hadii ewet bekliomus sherzamnki cokdaha zorlu bir yollmuş buu .. aradım konuştum sonuç mu sonuç berbat:hem 1.dönem derslerini hem 3.dönem derslerini alıcakmışımm ..insanlar 2tane meslekkdersını zor gecerken ben 6 meslek dersii hemde en zorlarıı ya full latincee nefret ediyorum işte latinceden hayatımı mahvettı beee 8 yıl olduu hee sımdıye kadar baskaa diller ögrenseydımm coktan 3 dil bılen bır ınsan olurdum . 6 hafta stajderkenn şimdi cıktıı 14haftayaa..... sözde çalışcaktım falan yaa boşş yanii.bu sekılde okumak beni cok daha fazla zorlayacakmışş.. şuan cok kızıyorumailemee özellikle ablmaa .bakma öle gunluk kızıyorum iştee evlenecegı ıcın bana para gonderemeyecegını soleyen ablama kızıyorummm... okul zor bıtecek die evde solerken baabam yataygeçişi sen istedın dedıı ..ya ben keyfımdenmıı istedım onları maddı olarak zora sokmamak için istedım ebn onları dusundumm ama onların yaptıklarınaa bakk yaaa..... ben saalaklıgıma doymıyımm halaa...suan içimde hiç sevgı kıvılcımı yokkk ... içmde öle bi acı oluştukii ....canım cok yanıoo bunu o kadar nett farkedıyorumkii ....sevgı sarsın beni ne olur sevgı sarsın etrafımıı.. ben herkesi çok fazla dusunuorumm hepte bu yuzden kaybettımm... öfkemi eger susarak gösteriyosam o kişilerden soguyorum demkktırr... bi gün olucakk ve ablamı bu yaptıgı için affetmicemm...su konudada hakkını yıyemem gecen yıl bana cok yardımcı olduu ..aynı sekıldede baabamada ama ben dedım onlara sunu sunu almayın dıee ...ama onlar para varken alalım dedılerr ...ii oldu degılmı şimdii tabı onlara göre nevarkii olan bana oluoo unısıne gıdemeyen benımm... ya bakk gunlugm bana sen unıye gıtme demedıler aksıne sengıtt bız bı sekılde hallederız dedıler ..ama benım vicdanım elvermedii ..gidemedim...
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |