19-10-2010, 07:33 PM
|
#176 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bugun cok sık geldim farkındayımm :) ama uzulme dıe geldimm ..suan mutluyumm tadını ala ala nefes alıorumm yine:) çok gelgitim bugun farkındayımm ama biraz biraz toparlandımm affettimm daha dogrusu ablamı babamıı ...haksız yere suçladım belkidee ...babam ben aglarken odaya geldii neden agladımı sorduu tabı bişey demedimm...oda senın ıcın zor olur dedii bitirmekk..yok ben vazgecetim dersen yine sen bılırsın yarın kendi ünime gidicem dersen oda olurr arkadaşlarının yurduna yerleştiririz dedii ...başka bi alternatif daha sundu bana yaty geçiş yaptın diyelimm ehemn bıtırmek zorunda degılsınkı dedıı sende geç bitiriverrisin ne olcak dedii.... söledikleri guzeldi çok hoştu hatta canım babam dedımm ..işte bu fedakarlıgı ben bu sözler için yaptımm ...... sonra kalktım yuruyuse cıktımm düşündümm yaa dedimm benim derdim nee? kimseden birşey istemiyorumkii...herşey benimm elimdee ben kendime guvenıyorumm btiririm ne olcak 2 yılın derslerini bir yılda veiirm .ya veremesemde canım sagolsun bee sonraki sene veririm ...yeterki ben uzulmıyımm...bakk kabul edıldımm yaa kabule dılemeseydımmm?içten içe kendimi bitiriodumm...yanı zaten ozamna allahın izniyle bir işim olurr. kendimi üzmicemm hiç üzmicemm hemdee ben ii ki varımm var oldugum için mutlu ıolmak zorundayımm tek istegım sevdiklerimle bir arada yaşamak .. şuanda onlarlayımm ozamn sorun yokk bu arada öle bir müzik dinliorumkii yanii sorma gitsin karşılık beklemeden sarılıorum kendimeee ... varlıgımla butunleşiyorumm ...kendımı kabul edılyor ve sorgulamıyorum. içinde bulundugum zorlukları kabul edıyorumm....sorgulamk yerine neden diee dusunmeyı degıl böle olması gerekiyomuş diyorum
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |