Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2010, 11:00 PM   #4 (permalink)
frezya
Üsteğmen

frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough
Standart Cevap: lütfen okuyun çok önemli...

Alıntı:
kediseverim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar sizlerden önemli bir ricam var...annem tekerlekli sandalye kullanıyor o yüzden aracım özürlü işareti olan plakadan fakat buna rağmen park olayında çok sıkıntı çekiyoruz bize özel park yerine araclarını park ediyorlar...lütfen biraz duyarlı olalalım...bize ayrılan yani özürlü plakası olan araçların yerine park etmeyin edenleri uyarın lütfen ...bu yüzden insanlarla münakaşa etmekten yoruldum...verdikleri cevaplardan incinmekten yoruldum...cevaplardan bazıları---ne olmuş bende kafadan özürlüyüm park ederim---sizde evinizde oturun---heryerden çıkmayın sizde---herkes park ediyo ben de ederim---sanane ederim---sende başka yere park et nevar yani---gibi cevaplardan annem dışarı çıkmak istemiyor üzülüyor...lütfen duyarlı olalım...böyle park alanı görürseniz beni hatırlayınız bari siz park etmeyiniz...eminim bu forumdaki arkadaşlar zaten duyarlılardır...sevgiler.bir park alanında pano da şu yazıyordu ---yerimi almışsın özürü mü de almak ister misin? --- diye ve bu yazıya rağmen araçlar park etmişti....düşünün artık.
Sevgili kediseverim öncelikle annenize çok geçmiş olsun,burada yazdıklarınız yaşadıklarınızın sadece küçük bir bölümüdür eminim,toplumumuzda empatinin ne olduğunu bilmeyen insanlar çok fazla ne yazık ki,verdiğiniz örneklerden de ne kadar duyarsız oldukları belli zaten.Ben trafik ve çevre bilgisi eğitmeni olarak bu konuda da bilgilendiricem ve uyarıcam öğrencileri.Dilerim bundan böyle bu konularda problem yaşamazsınız.Saygılar...
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla