Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 05:04 PM   #312 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Bugün Eft film metoduna başladım...Çocukluğumdan itibaren olan,içimde beni kemiren sorunlarımı masaya yatırmaya başladım...Ve ilk gün itibariyle bazı şeylerde içim acıdı...Ve hiç olma,yok olmak isteme isteklerimin çocukluğumdan itibaren benle beraber olduklarını gördüm...
Ve o durumada Eft yaptım...Çünkü o hisden nefret ediyorum...Bazen yok olmak isterim...Bulunduğum yere ait olmadığımı düşünrüm...Bu çok acı verir insana...İşte bu duruma yaptım Eft...
Çocukluğumun ilk 5 yılını gözden geçirdim...Sonra ağır geldi,bunlar ve bıraktım...Acelem yok...Yavaş yavaş herşeyi çözeceğim...
Ben Eft yaparken bu zamana kadar çok başarılı sonuçlar elde edemedim...Ama bunun nedeni tam olarak o güne gidip,o hisleri hissetmekte zorluk çekmemdendi...Yani ben soruna odaklanıyordum ama sorunu hissetmiyordum...
Bugün ise o zamanki küçük kızdım belkide...O küçük kız hissettiği duygulara Eft yapıyordu sanki...Sanki bebekleriyle dolu kütüphanesinin önünde oturmuş,Eft yapıyordu...
O günlere gitmek,o günlerde yaşadıklarımı hissetmek ve Eft yaparken rahatlamış olmak çok etkileyici!...