Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2010, 12:33 PM   #15 (permalink)
kediseverim
Teğmen

kediseverim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediseverim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: lütfen okuyun çok önemli...

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hay Allah bende başlığı görünce kan lazım heralde diye okudum
ama bence trükiye olarak bir çok noktada yüksek medeniyet seviyesinden geride olsakta özürlülere tanınan haklar ve ayrıcalıklar nktasında bir çok standart üstü avrupa devletinden de ileriyiz bence, tabi halkında zihniyetinin değişmesi kanunların değişmesi kadar hızlı olmuyor..
sevgili smryna1 annem için kan kadar önemli olabilecek bir konumda şuan felçli...ayrıca ---özürlülere tanınan haklar ve ayrıvalıklar noktasında standart üstü ---olduğumuzu nerden çıkardınbana örnekle açıklarsan sevinirim ben göeremiyorumda 14 yıldır kanunda olması önemli değil malesef insanlarımız uygulamadıkça...maalesef devletin yaptığı birkaç uygulama da iyiniyetinden başka yararı yok nasılmı?şöyle---rampa yapıyorlar açısı yüksek çıkamıyoruz...asansör yapılıyor asansöre giden kaldırım yüksek kaldırım taşlarının halini söylemiyorum bile vs--bu konuda bence biraz daha düşün avrupadan ileride olduğumuz konusunda...