Alıntı:
cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba sevgili arkadaşlarım,
Acil bir şekilde yardımınıza ihtiyacım var. Bir insandan tüm bağlarımı koparmak istiyorum. Fakat peşimi bırakmıyor. Cep telefonuma sürekli SMSler geliyor, sürekli arıyor beni. Sürekli e-mailler atıyor. Hiçbirine cevap vermiyorum. Yine atıyor yine atıyor. Telefon numaramı ve e-mail adresimi değiştirmek istemiyorum. Her yerde bu numarayı ve adresi kullanıyorum.
Bu insandan nasıl tamamen bağlarımı koparabilirim ve benden uzaklaşmasını sağlayabilirim? Ciddi bir şekilde yorum ve yardım bekliyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Gerçekten zor durumdayım. Çünkü bu şahıs aileme de ulaşmaya çalışıyor ve bu tam bir sapık diyebilirim. Mantık dışı şeyler söylüyor, mantık dışı şeyler yapıyor.
Hayatımı mahvetti neredeyse. Lütfen yardım edin. |
Bence bilinçaltında sen bu insandan kurtulmak istemiyorsun çünkü numara değiştirip istediklerine numarayı vermek çok kolay mesajla ulaşırs yeni numaranı söylersin , mail adresi de zor değil yine onda da istediklerine ulaşırsın.
Ailene de durumdan bahsedebilirsin ya da önemsemeyip bahsetmeyebilirsin , junk mail yaptığında ondan gelen mailleri görmeyebilirsin , hatta telefonunu değiştirip özel numaraları ve istediğin numaraları engelleyebilirsin .
Ya da ne yaparsa yapsın görmezden gelebilirsin bir süre cevap vermeyince vazgeçiyorlar ama cevap vermemek ne yazarsa yazsın istikrarlı olmalı ...