Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2010, 08:31 PM   #8 (permalink)
barışsever

barışsever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 26
19 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
barışsever is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bir ben eksiktim :)

Alıntı:
abcçde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, hoşgeldin :) bende uzun bi zaman dershane ve ev ikilemesini yaşadım, Allah sabır versin , ama sonuçlarını alınca bütün senenin yorgunluğu bi anda gidiyo inan bana :) güzel paylaşımlar diliyorum
Nereyi ve neyi kazandın :)
Ben de o mutlu günleri ve meyvelerini almayı bekliyorum Teşekkürler.

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanımıza hoşgeldin barışsever,

Sınavlarında başarılar diliyorum. Ben de tekrar girip girmeme konusunda kararsızım. Artık sistemle ilgili bana bilgi verirsin biraz diye ümit ediyorum. Gelir gelmez iş çıkarıyorum ben böyle. Mutlu paylaşımlarda bulunmanı ve keyifli vakit geçirmeni dilerim. Tabii dersleri de ihmal etmeden.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.
Teşekkürler Zerynthia iyi dileklerin için.
Tabii ki bilgi veririm; sınav iki aşamalı oldu ygs-lys. Ygs ye herkes girmek mecburiyetinde. Lys ise tercihe bağlı. Ygs de güzel bölümler var ama daha büyük yerler istiyorsan lys ye girmek mecburiyetindesin.
Bölümler kaldırıldı sözel-sayısal-eşit ağırlık yok artık. Bunun yerine Sayısal: Mf (matematik-fen) oldu. Sözel: Ts (türkçe-sosyal) oldu. Eşit ağırlık: Tm (türkçe-matematik) oldu. İstediğin bölüme göre istediğin yerleri çözüyorsun. Soru sayıları ve süreler arttırıldı. Tavan puan yükseltildi. Aklımda kalanlar bunlar. Umarım yeterli olmuştur

Ezeli_Nur ve frezya hoşbuldum. Sağ olun
barışsever isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla