20-10-2010, 08:31 PM
|
#8 (permalink)
|
Tesekkür: 26
19 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir ben eksiktim :) Alıntı: abcçde Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, hoşgeldin :) bende uzun bi zaman dershane ve ev ikilemesini yaşadım, Allah sabır versin , ama sonuçlarını alınca bütün senenin yorgunluğu bi anda gidiyo inan bana :) güzel paylaşımlar diliyorum | Nereyi ve neyi kazandın :)
Ben de o mutlu günleri ve meyvelerini almayı bekliyorum Teşekkürler. Teşekkürler Zerynthia iyi dileklerin için. Tabii ki bilgi veririm; sınav iki aşamalı oldu ygs-lys. Ygs ye herkes girmek mecburiyetinde. Lys ise tercihe bağlı. Ygs de güzel bölümler var ama daha büyük yerler istiyorsan lys ye girmek mecburiyetindesin.
Bölümler kaldırıldı sözel-sayısal-eşit ağırlık yok artık. Bunun yerine Sayısal: Mf (matematik-fen) oldu. Sözel: Ts (türkçe-sosyal) oldu. Eşit ağırlık: Tm (türkçe-matematik) oldu. İstediğin bölüme göre istediğin yerleri çözüyorsun. Soru sayıları ve süreler arttırıldı. Tavan puan yükseltildi. Aklımda kalanlar bunlar. Umarım yeterli olmuştur Ezeli_Nur ve frezya hoşbuldum. Sağ olun |
| |