Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2010, 08:39 PM   #143 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Merhaba,

Yazmayalı epey oldu.Aslında yazmayı çok özledim ve şimdi yazıyorum.Hiçbirşekilde vazgeçmiş hevesimi almış veya ertelemiş değilim.
Ara verdiğim süre içinde bol bol okudum ve okumaya devam ediyorum.Çok çok çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum.

Bu süre içinde inisiye öncesi Reiki ile ilgili epeyce okudum ve sonunda Reiki I e inisiye oldum.Benim için çok güzel ir tecrübe idi.İnisiye sırasında avuçlarım aşırı derecede ısındı.Çok iyi bir master im vardı herşeyi detayları ile izah etti hala sorularıma sabırla cevap veriyor.Onbeş Eylülde inisiye olmuştum.Ben pek su içen birisi olmamama rağmen sonraki üç hafta içinde inanılmaz derecede su içtim zaten bol su içmemi master im söylemişti ama ben zorla içerim diye düşünürken normalin de üzerinde içme isteği oldu günde 8-9 litreye yakın su içiyordum şimdilerde normale geldim.
İnisiye sonrası yine okumaya devam ettim ve hergün kendi üzerimde çalışmalar yaptım hala daha yapıyorum.
Başlangıçta kendi auramı hiç hissedemiyordum şimdi çok rahat zorlanmadan kendi auramı hissedebiliyorum.
Kendimde dikkatimi çeken en önemli değişijklik ise inanılmaz derece sakinleştim.
Daha önceleri çok çabuk sinirlendiğim durumlar karşısında hiç sinirlenmez oldum ve buda çok güzel bir nokta.
Günlük kendime reiki uygulamalarım sonunda daha rahatlamış daha dingin hissediyorum.
Şöyle diyebilirim i kişisel gelişimime inanılmaz bir ivme kazandırdı.
Bunu kendim çok rahat farkedebiliyorum.