21-10-2010, 07:09 AM
|
#146 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Ooooo sevgili karavan sizi tekrar aramızda görmek ne hoş. Çok büyük ilerlemeler kaydetmişsiniz. Sizin adınıza çok sevindim. Deneyimlerinizi okumak dileğiyle. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiyle kalın. | Alıntı: smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı
seni görmek gerçekten güzel sn. karavan abi yazdığını gördükçe iyi dileklerimi içimden gönderiyorum,işlerin rastgelsin... | Teşekkür ederim Sevgili Zerynthia ve Sevgili smyrna1, Öncelikle ben aranızdan gerçekten hiç ayrılmadım hergün siteye girdim kontrol ettim ama sadece yazmadım. Hepiniz bana o kadar çok şey kattınız ki hergün girmeme rağmen birşeyler yazmadığım için kendimi suçlu hissettim aslında. Evet dediğiniz gibi çok güzel deneyimler yaşıyorum ve herkesin yaşamasını yürekten istiyorum. Reiki öncesi bende insanların neler yaşadıklarını çok merak eder acaba birileri birşey yazdımı diye bakardım. Bunu bildiğim için hiç endişeniz olmasın bende deneyimlerimi burada Reiki bölümünde sizlerle paylaşacağım. Sizden sonra oraya yazacağım. Sevgiyle kalın. Hepinizi çok seviyorum.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
| |