Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2010, 12:32 PM   #142 (permalink)
kediseverim
Teğmen

kediseverim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediseverim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sabaha karşı uyandığımda yatak odasının kapısını açık unuttuğum için benim yusyuvarlak küçük kadifemin minik patileriyle uyandımmmmm:)))

Bu kadar güzel uyandırıl mı bir insan??? Yatağın başucundan yanıma atlayıp saçlarımın arasına dolandı... Sabah temizliğine ihtiyaç duyduğumu düşünmüş yavrucuk:)))

Böyle bir sevimlilik olamazzzz, bir taraftan mırıl mırıl mırıldanırken, bir taraftan uzuuunn bir saç yumağıyla baş etmeye çalışıyordu. Bir türlü neden bu kadar uzun kürküm olduğunu anlayamadığından eminim....

Canım benim, kucağıma aldığım gibi burnunu burnuma dayayıp bir süründü. Bayılıyorum bunu yapmasına. Ben kedilerime hep öpmeyi öğretirim. Ben onları öptükçe onlar da beni öpmeyi öğreniyorlar, gerçekten bir kedi tarafından öpülerek sabaha başlamak harika bir hissssss

Kendime bol sütlü bir kahve yapıp, hanımefendinin de sütünü koyduktan sonraaaaaa.... Eh, bugün güzel olmasın da hangi gün güzel olsun allah aşkına, değil mi????

Bir küçük sevgi, bir büyük aşkkkk:))

çokkkk kıskandımmm seniiiiiharika bu arada benim kedimde böyle yapardııı ---pati oğlum seni çokkkk özledimmm seni her anışımda burnun sızlaması ne demekmiş sen öğrettin bana kedi cennetinde iyisin değil mi patiiii oğlummmrüyalarıma gel pati oğlum lütfen...