21-10-2010, 02:04 PM
|
#148 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Ah canım benim, Hiç kıyamam ben sana. Bilirim insanın çocuğu gibi oluyorlar ve onları kaybetmenin acısı çok başkadır. Ben 3 kedimi kaybettim ve hala hepsiyle birlikte yaşıyorum. Yaptıkları yaramazlıklarla, sevgi dolu halleriyle, küçücük patileriyle hep kalbinde kalacaklar canım. Pati oğlun şimdi bambaşka bir kedi yavrusu olarak dünyaya gelmiş olabilir. Yeni bir tanesine kucağını açmayı düşünmez misin??? Arada isimler birbirine karışıyorlar, ben küçük kızımı bazen, özellikle de yapmaması gereken bir şey yaptığı zaman, diğerinin ismiyle çağırıyorum ama geçecek. Hepsinin sevgisi bambaşka. Ruhları, edaları bambaşka... Eğer durumun ve evim müsaitse, gelecek günlerde de müsait olacağına inanıyorsan, bir minişe daha açabilirsin kalbini. Ayaklarımın altında bir kediyle yürümeye çalışmanın verdiği alışkanlıktan bir türlü kurtulamamıştım. Dikkatli adım atma, yerden ayağını çok da yukarıya kaldırmadan ilerlemenin verdiği hazza yeniden kavuştum. Bizim gibi hayvan severler böyle bir sevdadan asla vazgeçemez. Şimdi değilse bile daha sonra. Ama evini bir hayvanla paylaştıktan sonra evde onun yokluğu zulüm oluyor hakikaten. O karşılıksız sevgi, o neşe, o sıcaklık... Yabancı bir dil öğreniyorsun yeni baştan. Her kedi bambaşka bir karakter. Bambaşka alışkanlıklar demek. Başına buyruk ama kendi başına da yaşayıp, eğlenebilen bir bebek demek. İnsan evladından kolay ama bir o kadar da uğraşı ve ilgi gerektiren bir sevda... İyi ki varlar Tüm hayvanlar ve tüm doğa. Gerçekten iyi ki varlar. | ne güzel yazmışsın karılıyorum tümüyle sana ve okadar çok istiyorum ki evimde kedi olmasını ama zor biraz çünkü çiftliğimizde 2 tane kangal köpeklerim var kainat güzelleri tapıyorum ikisinede onlar yüzünden kedi evlat edinemiyorum yazın nisanda gidiyoruz kasımda geliyoruz kedimi parcalarlar onlar eve de hapsedemem aayyyyy çok ikilemdeyi bu konuda çokkkk ama eminim zarar verirler kangallarım zati sokaktaki kedileri görünce çıldırıyorlar birde evin içinde hemde benim kuçağımda görünce düşünemimiyorum olacakları.... ne yapsam acaba????
__________________ ---MEA CULPA---kendi hatam--- |
| |