21-10-2010, 04:59 PM
|
#40 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap:Merkezimizde ki İlk eğitimimiz Kişiye Özel Olumlama Sanatının İncelikleri Tarih:23 Ekim Cumartesi 13.00-15.00 Yer:Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi İstanbul Merter İrtibat No:05395596422 Eğitimci:Abdullah Canıtez Atakan Sönmez Olumlamaların mantığı ve işleyişi nedir ? En etkin olumlamalar nasıl düzenlenir ? İsteklerimize ulaşmak ve sorunlarımızı çözmek için olumlamalarımızı oluşturmayı ve olumlamalarla bilinçaltımızı doğru bir şekilde etkilemeyi öğreneceğiz. Hediye:Çekirdek inanç tespiti ve çekirdek inancımıza uygun olumlamalar tüm katılımcılara hediye olarak yapılacaktır. Ayrıca her katılımcıya hedeflere uygun olumlamalar hazırlanacaktır. Kontenjan:12 kişidir Fiyatı:100 tl Ocak Ayına Kadar:40 tl dir. Kayit için form doldurunuz http://www.hayatimdegisti.com/basvuru/index.php Bu eğitim ilk eğitim olduğu için 70.000 yakın üyemize duyuru yollamadik. O yüzden katilim sınrlı olacaktır.Her kişi ile birebir ilgilenme fırsatı olacaktır. Kişisel gelişimin temeli olan nasıl olumlama yapacağınız ile ilgili bu eğitimi kaçirmayin. Facebook etkinlik sayfamız Willkommen bei Facebook |
| |