Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çevremde mutluluğumun sebeni soran insannlar oluştu.demekki mutsuzmuşum ve simamda bir sorun varmış ..daha büyük bir gülümsemeyle daha büyük bir şükürle uyanıyorum hergün.iş yerinde boş zamanlarımda yaptığım olumlamaları yazıyorum yazmanın faydalarını görmeye başladım .birde bir arkadaşım için metin yazdım olumlama hakkında bir fikri yok ama benden istedi..ona ne önereceğimi bilemediğimden çok genel birşeyler yazdım 1 haftadır çocuğuyla arası çok iyiyimiş.bu gelişmede beni çok mutlu etti yine şükrettim..ama yazdıklarımı ne yapacapım onu bilemiyorum işte..bir deftere yazsam sanıırm daha iyi olacak oraya buraya yazmak sıkıntılı ..
bugün öğlen arasında kaktüsümün toprağını değiştirdim çok eğlenceliydi..hastanin arka bahçesinde gözlerden uzak toprakla oynama fırsatıydı sanırım..ne çok seviyorum ıslak toprağıı..ne çok seviyorum dokunmayı..
evde durumlar her geçen gün düzeliyor..sevgi alıyorum sevgi veriyorum..kahkahalar var evdede..bazısı sebepsiz..televizyondaki reklamlara atılan kahkahalar varrr..o reklam daha öncede vardı..ama biz eşimle o reklama yeni gülmeye başladıkk hemde her çıkışında..sebep gereksiz bir teferruat asıl olan gülmekmiş..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |