Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2010, 12:59 PM   #46 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: planner'in Günlüğü

Canım benim,
Günlüğünü baştan sona bir solukta okudum. Ne iyi etmişsin bu günceyi açmakla. Bu kadar geç fark ettiğime inanamıyorum. Uzun bir süredir bir işe bir bu sayfaya, tam manasıyla takip edemez olmuştum zaten. Aama yakaladığıma çok menunum. Sen ve hayatın hakkında da bir sürü bilgiye sahip oldum bu sayede. Kalkıp gelip masanın başucuna oturasım geldi.

Hadi planner, bana bir sade kahve söyle de iki lafın belini kıralım.

Önce sana hafızanla ilgili bir sır vereyim. Bunu da bana çok sevdiğim bir arkadaşım öğretti. Öncelikle hafızanın kötü olduğunu hiç düşünmemelisin. Sürekli "benim hafızam çok güçlüdür, ben her şeyi hatırlarım, benim hafıza perim bana hatırlamak istediğim her şeyi bulur getirir", diyeceksin. Hatırlamaya çalışırken de hafıza perini çağırıp, hadi bana bunu bul, diyeceksin. Bulup getiriyor. Bunu yapmaya başladığımdan beri unutmuyorum. Yaptım mı yapmadım mı şüphesi duymuyorum. Ayrıca da baskıya gönderdiğin işleri hergün önündeki bir sayfaya not al, bitsin gitsin. Gün içinde kontrol etme şansın da olur. Yazmak her zaman iyidir. Beynin de görmesi lazım.

Ayrıca da, bırak artık şu geçmişe takılıp kalmayı. Geçmişe mazi derler, de gitsin. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız canım kardeşim. Oturup düşünmekle olmuyor. Sen bu olaydan dersini aldın mı aldın. E tamam. Bu yaşanmışlığın amacı da buymuş demek ki. Önünde koskocaman, rengarenk bir hayat var. Dik dur şöyle biraz, uyurken dünyanın döndüğünü hissediyor musun? Hayır. Uyan o zaman. Bu hayat senin etrafında senin farkındalığın kadar dönüyor. Dön bak bakalım, sen kendinden ve yaşamdan ne istiyorsun? (onu deme, bozuşmayalım) :)))

Yaz canım isteklerinin listesini. İçine de güzel bir aşk tarifi yap. Ne istiyorsan yaz. Dile dileyebildiğini. Güzel, taptaze bir başlangıcı, aşkların en güzelini hakediyorsun sen kuzum.

Bu dünya sen hissettikçe var. Hadi bakalım. Buraya girme sebebin, yeni bir başlangıç değil miydi? İlerlemek değil miydi? Kendini geri döndürme. İleri bak canım benim.

Bu hayat insanın hayal gücüyle sınırlıymış. Ben buna iman ettim artık.

Çok uzattım değil mi? Çeneme vurdu walla:))

Seni çok özledim
Kendine çok iyi bak canım benim:)))
Sevgiyle kaaaaaaaaalllllllllllllllllll:)))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla