Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2010, 06:31 PM   #180 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

okadar yazı yazdım silindi yine:(
  • tekrar merahaba.
  • cok zor zamnlar geçirdim yine..uğrayamadım sana ...çarsamba akşamı ASTRAL SEYEHATE ÇIKTIM ..çok uzun ve değişikti.1999dan başaladım.öle şeyler gördumki korktumda ruhumun uzaklaştıgını görmekk kayboldugunu ..gördüklerim karşısında yine benım canım yandı ...geçmişten kalan yıkıntılarıma uğradı..olayı kişileri bile hatırlamadıgım anları yaşadım..bunlar hep beni üzen olaylardı nefretimi bi kez daha yaşadım birilerine karşı .
  • geçmişimn bende bırktıgı nekadar çok iz varmış aslında..hesaplaştım onlarla nedenlerini sordum ama beni duymadılar ..ruhum zamnda ilerlemeye devam ediyordu..yine benim unuttugum başarılarımı tekrar yaşadım ..yediğim kazığı bi kez daha yaşadım ve canım yine fazlasıyla yandı ..
  • ....
  • astral seyehat bittiğinde ise yüzüm resmen gözyaşlarımla yıkanmış durumdaydı ...bi an silkelendim sölee acaba dedim rüyamı gerçekmi koştum ve takvime baktım oh be dedım yıne bıraktıgım zamndayım ..
  • 1 saat kadar kendime gelemedim .kolaymıydı yılların olaylarını tekrar yaşamak ...
  • yavas yavas geçmiişimi tedavi etmeliyim ..geçmişten bu kadar çokolay peşimden gelmesın....
  • dolu dolu anımı yaşamalıyım doyasıya gulmeliyim ..geçmişi düşünmeyebaşlarsam son nefesımde bile hala geçmişi düşünüo olurum :)
  • geçmişimle,anımla,gelecegımle kendımı kabul ediyor ve kucaklıyorum

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla