Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2010, 01:15 AM   #206 (permalink)
Neptün
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
MerveeC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kanal tedavisi miydi?

Bu gün dişlerden gidiliyor ama benim de diş dolgum düştü. Arka taraflarda iki yan dişlerim de acıyor. Çiğnemekte zorlanıyorum. Dişçim biraz uzakta ve haftasonu da kapalı. En erken pts gidebilirim. Şu ana kadar benim aklıma gelmemişti ama ben de telkinle acıyı azaltabilir miyim acaba? İmgelemeyi deneyeceğim bugün.
haa evet merve kanal tedavisiydi. telkinle azaltabilir misin bilmiyorum ama imgeleme ve olumlama işe yarar diye düşünüyorum. tabii telkin de işe yarayacaktır. üçü bir araya gelince çok daha iyi olur bence.
Bu arada benim doktorum da başka şehirde. Beni o kanal tedavisi sırasında göndermemişti. o şehirde kalmıştım şu acil durumda müdahale açısından.
o yüzden mesafeyi aldırma bence. ha bak aklıma ne geldi. benim de üst dişim ağrıyordu çiğnerken. doktoru arayıp söylediğimde dolgu ya da kanal tedavisi olabilir, gelince bakarız demişti. ben de korktum tabii. o hafta boyunca sürekli sarımsak yedim, bilinçsiz bir şekilde, canım istiyordu deli gibi. neyse ağrıdan eser kalmadı. dolguya ya da kanal tedavisine de gerek kalmadı tabii. sarımsakta antibiyotik etkisi varmış. o yüzden öyle geçirdi sarımsak da.
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla