Alıntı:
cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
haa evet merve kanal tedavisiydi. telkinle azaltabilir misin bilmiyorum ama imgeleme ve olumlama işe yarar diye düşünüyorum. tabii telkin de işe yarayacaktır. üçü bir araya gelince çok daha iyi olur bence.
Bu arada benim doktorum da başka şehirde. Beni o kanal tedavisi sırasında göndermemişti. o şehirde kalmıştım şu acil durumda müdahale açısından.
o yüzden mesafeyi aldırma bence. ha bak aklıma ne geldi. benim de üst dişim ağrıyordu çiğnerken. doktoru arayıp söylediğimde dolgu ya da kanal tedavisi olabilir, gelince bakarız demişti. ben de korktum tabii. o hafta boyunca sürekli sarımsak yedim, bilinçsiz bir şekilde, canım istiyordu deli gibi. neyse ağrıdan eser kalmadı. dolguya ya da kanal tedavisine de gerek kalmadı tabii. sarımsakta antibiyotik etkisi varmış. o yüzden öyle geçirdi sarımsak da. |
Benim diş yapım kötü ve arka dişlerimin çoğu dolgu. Yani kanal tedavisi dolgu aşamalarını geçtim. Şimdi ya dolgum düşüyor ya dişim üst kısımdan az kırılıyorç Sarımsağı da denerim.Telkin ve olumlamaları da denerim. Teşekkür ederim.