Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2010, 09:19 PM   #15 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: Reiki deneyimlerim

Evet o günden sonra sürekli çalışmaya ve okumaya başladım.
Bir kere günün çeşitli saatlerinde Reiki enerjisi ile çalıştım.Bu sitede mevcut olan kendi kendine Reiki enerjisi çalışmalarında el pozisyonlarını tek tek uyguladım.Başkalarına Reiki enerjisi verirken el pozisyonlarını uyguladım.
Ben o kadar çok su içen birisi olmamama rağmen çok aşırı su tüketir oldum.
Bu arada hem Tükçe hem İngilizce ne bulduysam bol bol okudum ve eğitim videoları izledim.
Ayrıca enerjiyi yoğunlaştırma çalışmaları yaptım ve hala daha yapıyorum.
Kendi auramı hissedebilmek için çalışmalar yaptım.
Yirmibir gün boyunca çok çok egzersiz yaptım.
Başlangıçta kendi auramı pek hissedemiyordum ama sürekli yaptığım çalışmalar sonunda artık hissedebiliyorum.Başkalarının auralarını da tarıyabiliyorum.
Şimdi sırada aurayı görmek var ama sanırım çok çok uzun çalışmalar gerekecek.
Çok güzel bir uğraş.
İnsanın kişisel gelişimine inanılmaz katkılar sağlıyor.Zaten Reiki nin asıl amacı da sanıyorum bu yönü.
Özellikle Reiki prensiplerini uygulamak insana gerçekten huzur veriyor.
Bu arada bir kişinin baş ağrısını geçirmeamaçlı çalışma yaptım çok iyi netice aldım ve bu benim ilk deneyimimdi.

İkinci deneyimim de sürekli baş dönmesi yaşıyan birisine yardımcı olmak oldu.Dört gün üst üste yaklaşık 45 dk kadar uygulama yaptım ve şu an şikayeti kalmadığını söylüyor ancak tekrarlarmı bilemiyorum.Bunu da zaman gösterecek.

Uygulama yaptığım kişiler özellikle yüzlerinde ısı hissettikleri söylüyor.Kaldı ki ben ellerimi 15-20cm mesafede tutuyorum.
Benimse avuç içlerimde akış süresince karıncalanmaya benzer bir his oluşuyor.

Bugünlük aktaracaklarım bunlar.

Sevgi ile kalınız.
Hepinizi çok seviyorum.