Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2010, 02:45 PM   #149 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ohh canım benim kitap fuarını kaçırmayalım hatta belki birlikte gideriz değil mi ? dosstluk için yanlış düşüncelerin var..dikkatimi çekti..öyle değil o işler ..senin için en enömli insan o an yanındaki insan..kiminle paylaşımın aldığın verdiğin fazlaysa kimden bir gram sadakat ve sevgi görüyorsan dostun olsun..ama en önemlisi kendin kendine öyle dost ol ki kıskanalar çatlasın..sen neden çıtayı yüksek tutuyorsun..varsın bir müddet sonra olmasınlar dost bildiklerin..yaşadıklarınız her birinize kar kalsın..ve aralarından bir kaçı özel olur onlarada mega dost dersin..belki kardeş dersin..sevgiler..bol sevgili günler..
Gideliimmm ben bir mani olmazsaa orda olacağımmm Canım benim yaa ne güzell harmanlamışsınn yinee yaşam koçum benimmm Öpüyorummm seni görüşşmekk üzere
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla