Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2010, 01:11 AM   #29 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında

Alıntı:
piila Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim iyi yada kötü niyetli olmam bişey değiştirmez ki
bu sitenin amacını çözmeye çalışıyorum ben bende telkinleri dinliyorum bende bi çok insan gibi kendimde bazı eksiklikler hissettim ve bi arayışla burayı buldum
inanmak istiyorum ama bazı şeyler de ister istemez dikkatimi çekiyo tuhaf geliyo belli kurallardan bahsediliyo neden ısrarla çiğnendiğini anlayamıyorum ben tarafsızlıktan yanayım buradaki amaç şükrü öğretmekse tamamen dini bi amaçtır ve yeri burası değil diye düşünüyorum ama eğer site kurallarında yazdığı gibi değil buranın böyle bi amacı varsa benim yerim burası değildir ben bu siteyi yanlış anlamışımdır.
Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayabilirsiniz. Kimse kimseye şükretmeyi öğretemez. Bu insanın içinden gelen bir şeydir. Herhangi bir dinin propagandası da yapılmıyor. Öyle bir şeye asla izin verilmez burada. Tanrı, allah ya da yaratıcı güç, adına ne derseniz deyin birçok insanın inandığı bir şey bu. Her allah diyenin, her tanrı diyenin, her şükürler olsun diyenin mesajlarını silemeyiz. Burada zaten amaç sevginin girebileceği bir boşluk yaratmaktır. İnsanların bunu yaparken en çok güç aldığı şeylerden birisi de bu inanç ve şükretme duygusudur. Bunun da kimseye bir zararı olmadığını düşünüyorum.

Sevgilerimle.