Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2010, 10:07 AM   #237 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

İçimde sanki beni engelleyen bişeyler var.Bir geveze ,sürekli konuşuyor.Ben ne zaman kendimi iyi hissetsem ortaya çıkıyor.Geçmişi hatırlatıyor.Geleceği düşündürüyor.Anı yaşamamı engelliyor.Anlıyorum ki bu gevezeyi susturmadıkça hayatım tekdüze geçecek.Hep kararlar alacam ama bikaç gün içinde tekrar başa dönecem.İçimdeki umutlar tek tek gidecek.Yaşam enerjim bitecek.Artık sadece nefes almak için varolacam.Bu mu yaşamak istediğin hayat diyorum tabi ki hayır.Eee daha ne bekliyorsun ki.Şimdiye kadar başkalarının düşüncelerini o kadar önemsedinki kendi hayatımı yaşayamadım.Bişeyler yapsam direksiyonu onlara verdiğim için hep karşıma çıktılar.Bunlara ben izin verdim.Şimdi ise kendi hayatımı yaşamak için direksiyona geçmem gerektiğinin bilincindeyim.Bu da çok özveri gerektiriyor.Ben böyleyim ,şöyleyim değişemem yerine ben kendimin en iisi olabilirim mantığıyla yaşamaya devam edeceğim.Bir resime figüran değil kendi fotoğrağımı kendim çekecem.
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla