25-10-2010, 10:24 PM
|
#15 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ynt: Siyah birgün renk değiştirmek isterse Alıntı: sec Nickli Üyeden Alıntı
Siyah halk dilinde bir renk olsa da aslinda butun renklerin toplami. Beyaz da hepsinin yansimasi... Besiktaslilar da zaten 'erkek adam renkli takim tutmaz' derler.
Siyah bu mesaji bir yil once yazmis.. Simdiye kadar gokkusaginin butun renklerine bürünmüştür bile... | BeşiktAşk lı ve sonuna kadar siyah&beyaz renkleri destekleyen biri olarak düşüncenize katılıyorum. ve siyah için genelde düşünülen karamsar tabirinin aksine ben anlam katan bir renk oldugunu düşünüyorum. hayatımda en sevdiğim renk siyahtır ve nerede ise herşeyim siyahtır. artık birileri isyan bayragı açarsa tek tük kırmızı beyaz gri renkte bişiler alırım. bu yüzden avatarım, profilim, imzamda siyahı tercih ederim. bana huzur verir aksine. bence anlam katan olur herşeye. bunu da şöyle açıklayabilirim sizlere eğer siyah olmasa idi kırmızının yada mavinin değerini canlılıgını bilemezdiniz bu keza mavi kırmızı olmasa idi beyazın saflıgını kusursuzlugunu fark edemeyecegimiz gibi. bence doğadaki tüm güzellikleri ışıltıyı bu renkliliği ve canlılıgı farkedebilmeyi siyah'a borçluyuz o olmasa diğer renkleri kıyaslayacagımız bir derece olamazdı. saygılarımla. |
| |