Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2010, 12:06 AM   #9 (permalink)
Neptün
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: cildime bir şeyler oluyoo

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dediğin gibi sıcaklıkla birlikte geliyor terlemen sandım bende öyle bir belirti düşledim..

çünkü ben yaz kış üşürüm ve ellerim buz gibidir. 3-4 kat giyinmediğim sürece terlediğimi bilmem hani dedim bendede öyle etki etse sıcaklasamda üşümesem terlemeye razıyım diyodum ki hayallerim suya düştü iyiki de yüzme öğretmişim onlara :)

bütün bu belirtilerin kalıcı olacagınıda düşünmüyorum. değişim aşamalarımız bunlar:) geçecektir yüreğini ferah tut cliviafcım.

herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.
hahah çok şekersin, ben de hayallerime yüzme öğreteyim, düştüklerinde zor durumda kalmasınlar hahayy

evet bu durum geçici. hem ben bundan pek bir hoşnutum çünkü vücudumun arındığını hissediyorum bu şekilde. harika bir duygu bu da :)