Cevap: Reiki deneyimlerim Merhaba, Bugün enerji çalışmaları konusunda neler yaptığımı venasıl çalıştığımı anlatmak istiyorum. Herşeyden önce şunu belirtmek isterim ki yazdıklarım sadece kendi tecrübelerimi aktarmak adınadır. Bunun dışında kesinlikle bu konuda bir ders olarak algılanmamalıdır. Sadece merakı olan arkadaşlarıma kendi çalışmalarımı naklediyorum hepsi bu. Her iki avucumu açık ve düz bir şekilde tutarak birbirine beş altı kez sürtüyorum.Sonra 30-35 cm mesafede avuç içleri birbirine bakacak şekilde tutuyorum.Bu arada avuç içlerimi çok hafif şekilde çukurlaştırıyorum. Avuçlarımın içinde enerjiden kaynaklanan itme veya basınç hissini duyuyorum. Sanki avuçlarımın içinde yumuşak bir top varmış gibi onunla oynıyarak yavaş yavaş avuçlarımı birbirine yaklaştırıyorum.Yani topu küçültüyorum. Basıncın arttığını,enerjinin yoğunlaştığını hissediyorum ve yakınlaştırmaya devam ediyorum sanki o topu avuçlarımda hapsetmek istiyorum.Sonunda avuçlarım kapanıyor. Şimdi tekrar avuçlarımı başlangıçtaki gibi ovuşturuyorum bu defa aradaki mesafeyi 45-50 cm e çıkararak aynı işlemi tekrarlıyorum. Avuçlarım kapandıktan sonra tekrar ovuşturup bu defa 60-70 cm mesafeyle başlıyorum....böyle böyle avuçlarımın arasındaki mesafeyi giderek arttırıyorum. Şimdilerde açabileceğim son mesafeye kadar açabiliyorum tabii ki enerjiyi hissedecek şekilde. Bir diğer adı ile avucumdaki topu giderek büyütüyorum.. Çok zevkli bir deneyim. İnsan vücudundaki enerjinin ne derece güçlü olduğunun farkına varıyorum. Bu kadar güçlü bir enerji ile doğru düşünerek neler yapılabileceğinin hayalini kuruyorum. Sevgi ile kalın. Hepinizi çok seviyorum.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |