Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2010, 12:29 PM   #152 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Hayat karşıma sizi çıkardı. Sizinle paylaşmak, sizinle dost olmak şansını verdi bana. Aranızdan dostlar edindim. Bu sayfalarda paylaştıklarımın yanı sıra maillerle de paylaştık acı tatlı olayları.

Geçenlerde bir arkadaşım benim değişimime inanamadığını anlattı. Benim bu siteye girip size yüreğimi açıyor oluşuma bile inanamadığını, kendimi işte bu noktada aştığımı söyledi. Bana eskiden ne kadar kapalı kutu olduğumu hatırlattı.

Çevrem çok geniş, çok güzel dostluklarım var. Fark ettim ki onları sadece dinliyormuşum. Bu kapıyı açmamla birlikte konuşmaya da başladım. Anlatmaya başladım. Cevaplar almaya başladım. Hayatımda yarattığım düğümleri bir bir çözmeye başladım. Ve bu çözülmeler sonunda mutluluğu buldum. Huzuru buldum. Kafam rahat yatıyorum artık. Sorunları büyütmemeyi, şikayetçi olmamayı ve en önemlisi kurban psikolojisinden çıkmayı öğrendim.

Bugün bunlar için hepinize minnettarım. Kalbim sıkışmıyor, hayat beni umutsuz bırakmıyor artık.

Geçenlerde bir tarot falı baktırdım. Şimdiye kadar baktırdığım hiçbir tarot falı beni memnun etmemişti, aksine, başkalarının hayatıyla karıştırdıklarını düşünüp dalga geçerek çıkmıştım. Bu adam beni tek kelimeyle yakaladı. Bütün sorularıma beni tatmin eden cevaplar verdi. Yaklaşık bir saatini bana ayırdı ve izlediğim yoldaki doğruları, yanlışları anlattı. Nefes kesiciydi. Hala bazı korkularım olduğunu fark ettirdi bana. Risk almam da hiçbir sakınca olmadığını, evrenin beni neden desteklediğini, nasıl desteklediğini anlattı. Beynimde öyle kapılar açtı ki inanamazsınız. Şimdi daha net görebiliyorum pek çok şeyi. Benim bir tarotçudan beklediğim bana geleceğimi söylemesi değilmiş meğer. Benim beklediğim gidiş yollarımı, doğrularımı ve korkularımı göstermesiymiş. Doğru olan da bu galiba, öyle değil mi?

O günden beri kanatlarım güçlendi. Daha sağlam ve daha tutarlı hissediyorum kendimi. Bu hayattan beklediklerim netse (-ki öyle), gidiş yolum da net olmalı öyle değil mi? Şimdi ufuk çizgisine biraz daha yaklaştım. Daha net görebiliyorum bir sonraki adımlarımı. Ve şöyle bir düşündüm de, bu dönem almayacaksam bu riski hangi dönem alacağım öyle değil mi? Şu anda ailemde bir sağlık problemi yok, benim bir çocuğum yok, kendimden başka bir kedim var (yanımda götürebileceğim), dolayısıyla işte zaman geldi. Bana kendini gösteriyor. Bu tırtılın artık çıkma vakti geliyor. Gidişime biraz daha vakit var. Burada yapılması gereken birkaç işim kaldı. Listeyi tamamladığım anda (kafamda zaten tamamlandı sorunsuz bir şekilde), ben bu günceye başladığım andan beri söyleyip durduğum gitmeler gerçek olacak. Çünkü beynimde çoktan gittim bile:))

Şükürler olsun bana günleri gösterdin tanrım. Şimdi ben bugünüme ve hayatıma sahip çıkabiliyorum. Nefes aldığım her an bu gücü içimde hissediyorum.

Ve bana destek olduğunuz için de size yeniden çok teşekkür ediyorum. Yolumdan sapma izin vermediniz.

Hepinizi çok seviyorum
İyi ki varım,
İyi ki varsınız

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla