Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2010, 03:29 PM   #73 (permalink)
aşk kırıntısı
Üsteğmen

aşk kırıntısı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,731
340 Mesajinıza toplam 1,098 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aşk kırıntısı will become famous soon enoughaşk kırıntısı will become famous soon enough
Standart Cevap: Bugün affediyorum...

Alıntı:
altın saçlı kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Aşk kırıntısı,sözlerinden anladığım kadarıyla henüz affedememişsin.Dil ile affediyorum demek'le kalp ile affetmek farklı şeyler.Kimse seni zemez ve kıramaz sen izin vermediğin sürece,sorumluluk tamamen bize aittir.O kişiye kızıyorsun ama en izin verdin üzmesine bilinç altındaki kodlamalarda muhtemelen sevgiyi kaybetme korkusuyla ona tavizler verdin,ama onun suçu değilki vermeseydin.Kendini gerçekleştirmek için hayır deseydin kim engelledi.Yüzleştiğinde bu sorulara cevap vereceksin ilğinç bir şekilde bunu kendi kendine yaptığını göreceksin.Bu nedenle önce kendini affet,sonra hayatta sana öğretmeye çalıştığı için arkadaşına teşekkür et ve affet.Affetki önün açılsın,aslında affettiğimizde önümüzdeki engeli kaldırmış oluruz.Allahu tala sana geniş bir kalp versinki affet...Sevgilerimle....

teşekkürler arkadaşım .....senin gibi bana yol gösteren bütün arkadaşlarım hepinize sonsuz teşekkürler...
ben o kişiyi affettiğimi dilimle söyledim evet doğru ama kalbim yapılanları unutturmuyor....bazen Rabbim bile affediyor sana noluyor kızım diyorum...affetsene yürekten...
kul hakkı olarak düşününce hakkımı helal ettim zaten ...
aşk kırıntısı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla