Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2010, 03:43 PM   #22 (permalink)
altın saçlı kız
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 210 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
altın saçlı kız will become famous soon enoughaltın saçlı kız will become famous soon enough
Standart Cevap: Reiki deneyimlerim

Sevgili Kravan seni merakla takipteyim.Bu konuda bende çok meraklıyım.Yalnız insiye olmadım,10 yıl önce reiki kitapları alarak başladım.Merak ettiğim için okuyordum. Sonrasın da bir arkadaşla tanıştım oda aynı dönemde Reiki 1.insiyesi oldu.Oğlum O.K.S'ye girecekti, yoruluyor sık sık hastalanıyordu arkadaşım eğer isterse ona reiki verebileceğini söyledi.Hemen hemen her hafta 1 kez veriyordu.Oğlum bazen gitmek istemediğinde ben denemeye karar verdim.Kitaplarda anlatıldığı gibi vermeye başladım.Oğlum anne aynı ........teyze gibi oluyor dediğinde şaşırdım.Sonra eşim dede uyguladım,çok fazla ayakta zamanı geçtiği için ayak ağrıları oluyordu.Ondada etkili oldu.Arkadaşımla paylaştığımda senin çakraların açık o haslde dedi.Ben fırsatını bulup insiye olamadım ama reikiye devam adiyorum.İlk fırsatımdada insiye olmak isterim.Benim bir sorum olacak bilen arkadaşlar varsa Reiki tarihine bakınca ilk budist rahipler tarafından keşfedilmiş onları kim insiye etmiş-el vermişte diyebiliriz.?Bu rada anlatmaya çalıştığım hepimiz eneji varlıklar olduğumuza göre bu enerji herkeste var diye düşünüyorum.Nedersiniz...
altın saçlı kız isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla