Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2010, 04:37 PM   #19 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Siyah birgün renk değiştirmek isterse

Alıntı:
siyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim adım siyah
bu yakın çevremiin bana taktığı bir isim
giysilerim siyah yada beyaz, giyinirken hiç düşünmem
alışveriş yaparken hiç renk aramam
Çok güvenilirimdir benden sır çıkmaz
Sıradışı görünürüm ama sıradışı bir harekette bulunmam
Kimseyi yormam kimseden talepte bulunamam
Kendimi çok yorarım................

Bugün birden çok sıkıldığımı anladım siyah olmaktan bu kadar ciddi olmaktan mantıklı değerlendirmeler yapmaktan başkaları ile empati kurmaya çalışmaktan herşeye başkalarının açısından bakmaktan
Artık biirazda kendi açımdan bakmak istiyorum

Neden siyah olayım ki neden pembe olmayayım hatta pembe belkide mor

Sevgili Siyah,

Aşağıdaki curcunayı okudum. Ortalık hakkaten karışmış:)))
Siyah güzel renktir, asil renktir. Taşıdığı anlam da özeldir. Koy eski seni bir yana, senin zaten değişim vaktin gelmiş. Önünde rengarenk bir hayat var, dileğin anı dilediğin renkte yaşa. Kendini an'a bırak.

Sen renklerden değil, kendini hapsettiğin duvarlardan sıkılmışsın. Dışarı çıkmak için daha ne bekliyorsun. Önündeki tek engel yine sensin.
Kendine yaptığın haksızlıkları da bulmuşsun. Kendi anahtarcın kendin olmuşsun.

Öyleyse hoşgeldin aramıza.
Bu dünya rengarenk senin ellerinde. Kendi hayatının boya ustası sensin. Nereden başlayacağına karar ver yeter.

Sevgiyle kal:))

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla