Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2010, 06:10 PM   #25 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: Reiki deneyimlerim

Alıntı:
altın saçlı kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Kravan seni merakla takipteyim.Bu konuda bende çok meraklıyım.Yalnız insiye olmadım,10 yıl önce reiki kitapları alarak başladım.Merak ettiğim için okuyordum. Sonrasın da bir arkadaşla tanıştım oda aynı dönemde Reiki 1.insiyesi oldu.Oğlum O.K.S'ye girecekti, yoruluyor sık sık hastalanıyordu arkadaşım eğer isterse ona reiki verebileceğini söyledi.Hemen hemen her hafta 1 kez veriyordu.Oğlum bazen gitmek istemediğinde ben denemeye karar verdim.Kitaplarda anlatıldığı gibi vermeye başladım.Oğlum anne aynı ........teyze gibi oluyor dediğinde şaşırdım.Sonra eşim dede uyguladım,çok fazla ayakta zamanı geçtiği için ayak ağrıları oluyordu.Ondada etkili oldu.Arkadaşımla paylaştığımda senin çakraların açık o haslde dedi.Ben fırsatını bulup insiye olamadım ama reikiye devam adiyorum.İlk fırsatımdada insiye olmak isterim.Benim bir sorum olacak bilen arkadaşlar varsa Reiki tarihine bakınca ilk budist rahipler tarafından keşfedilmiş onları kim insiye etmiş-el vermişte diyebiliriz.?Bu rada anlatmaya çalıştığım hepimiz eneji varlıklar olduğumuza göre bu enerji herkeste var diye düşünüyorum.Nedersiniz...
Sevgili altın saçlı kız,

Dediğin doğrudur.Bu enerji yaratan tarafından Adem A.S dan bu yana hepimizde mevcut ancak doğduktan sonra yaşadığımız süre içindeki olumsuz düşüncelerimiz,olumsuz duygularımız,olumsuz hayallerimiz ve olumsuzluk anlamında yaşadıklarımız sebebiyle çakralarımızda tıkanmalar oluyor ne yazık ki.İnisiye olmakla bu tıkanklıklar gideriliyor ve enerji akışınakanal oluyoruz.

Siz de bu süreçleri yaşadınız elbette.Çakralarınızın hala açık kalabilme olasılığı bana göre pek yok gibi o yüzden sizin tatbik ettiğinizin biyo enerji olma olasılığı daha yüksek gibi görünüyor.
Dediğim gibi bu konuda sadece şu ana kadar öğrendiklerimden çıkardığım sonuç bu elbette sitemizde bu konuda uzman arkadaşlarımız var onların da diyecekleri olacaktır.

Çok güzel bir nokta ilginizi çekmiş ve değinmişsiniz.
Bu işi yeniden bulan başlatan kişi Mikao Usui yi kimse inisiye etmedi ancak 21 günlük bir sürecin ardından çakralarını bir şekilde (Medidasyonlar ile adanmışlık ile ...vs) açmayı başardı.

Ayrıca kişilerin kendilerini inisiye edebildiklerine dair inisiye oluşu izah eden videolar var.

Size en kısa sürede inisiye olmanızı öneriim.
Göreceksiniz yaşantınız çok farklı birboyuta taşınacak.
Reiki sadece başkalarınaiyileştirici enerjiye kanal olmak değil asıl kendini iyileştirmek ve en güzel yanı da bu bence.

Sevgi ile kalın.