Merhabalar ben yaklaşık bir haftadır buralardayım.Telkinlerede 1 hafta oluyor.Fakat ben çok düzenli dinleyemiyorum ama her fırsatta açıp dinliyorum.Neyse konuya dönelim.
Benim çok güzel hayallerim var.Ama bunları düşünürken içimde hep olmaz bunlar, boş bunlar, vs. şeyler geçerdi.Telkinlere başladım.Namazımıda kılmaya başladım.Gel gelelim sonra bir gün okuldan geldim.Sitemize uğradım.Sonra ise ders çalışmaya geçtim.(Normalde bu kadar erken geçmezdim.)Bütün ödevlerimi itinayla bitirdim.(İlk defa
)Daha sonra kitabımı okudum.Kısacası bütün sorumluluklarımı yerine getirdim VE akşam oldu görevler bitti.
Ben öyle mutluyum ki içimden işte mutluluğun sırrı bu olmalı dedim.Daha sonra yatağa geçtiğimde hayallerim aklıma geldi ve onları düşündüm ama bu sefer o kadar mutlu etti ki bu hayaller beni bunların hepsi olacağı kesinmiş gibi mutluydum.
Neden biliyor musunuz?Çünkü ben bu hayallerimi hak etmiştim.Çünkü tüm sorumluluklarımı yerine getirdim.Bu hayaller artık benim hakkım ve gerçekleşecekler.
Sonra gereken tek şeyin zaman olduğunu düşünmeye başladım sabretmem gerektiğini anladım.
Çok ta rahat bir şekilde uyudum.İşte gerçek mutluluk budur arkadaşlar neden hayallerimizin gerçekleşmeyeceğini düşünüyoruz?Çünkü hayatın bizden istediklerini biz hayata vermedikçe hayallerimiz gerçekleşmez.
Çünkü biz bu hayalleri ha etmediğimizi biliriz.Bundan dolayıda hayallerimizde hep karamsarlığa kapılırız.
Bunları size söylemek için bu konuyu açtım.Okuduğunuz için teşekkürler...
sevi ncli
cilg in897
Mutuyummmmm