Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2010, 07:33 PM   #28 (permalink)
Neptün
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Reiki deneyimlerim

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili cliviaf,

Teşekkür ederim.

Öncelikle eğer İngilizceniz var ise size "Reiki for dummies" isimli kitabı gönderebilirim.Çok detaylı ve yalın bir dille anlatılmış.

Türkçe olarak da Google dan "Reiki uygulamaları diye aratın pek çok yayına ulaşabilirsiniz.
Ayrıca bu sitede de fazlası ile bilgiye ulaşmak mümkün.

Youtube dan videoları seyredebilirsiniz.Orada uygulamalar detaylı olarak anlatılıyor ancak hepsi İngilizce.

Bunun dışında yardımcı olabileceğim birşey olursa sorabilrisiniz.

Sevgi ile kalın.
Sevgili karavan,
Çok teşekkür ederim. Evet reiki for dummies i istiyorum. İnternetten bulabilir miyim acaba? Siz nasıl temin ettiniz?
Video izlemek çok fazla oluyor benim internet bağlantıma. O yüzden okumak yeterli olur mu sizce?

Bir de bizlere bu kadar yardımcı olduğunuz ve iyi niyetinizden dolayı size teşekkür etmek istiyorum.

İyi ki varsınız
Sevgiler.