Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 11:50 AM   #38 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam..

Alıntı:
denizinci Nickli Üyeden Alıntı
sevgili serenity,
bu çalışmanı mp3e yüklemiştim telkinlerle beraber. telkinler sırayla çalarken bu çalışma da arada olduğu için geçmeden önce 10-15 saniye dinledim. uzun yolculukta arabada gidiyordum, çok kötü oldum. mide bulantısı, baş dönmesi vs. oldu bende. şimdi ne zaman bunu dinliyeyim desem cesaret edemiyorum. ne tavsiye edersiniz?

SeLam..

Bu Çalışma Telkinle Yüklenecek Bir Çalışma Değil.. Çünkü Telkinlerin Bilinçaltına Kolayca Girmesini Sağlayacak Dalgalar Çok Az Var Ve Kısa Süreliler.. ( Teta Dalgaları.. ) Daha Önce Söylediğim Gibi Sakin OLan Biryerde Dinlemenizi Tavsiye Ederim.. Araba Her Ne Kadar Sakin OLursa OLsun Bir Hareket Hali Var Ve Beyniniz Bu Hareketten Dolayı Betada İken Dinlediğiniz Alfa Frekanslarıyla Çakışmış OLmasından Dolayı Bu Tarz Etkiler Görmüşsünüz.. Çünkü Bu Tarz Bir Geri Bildirimi İlk Kez Sizden Alıyorum.. Bundan Sonra Çalışmayı (Telkinlerle Karışmamış Halde.. ) Evinizde Rahat Bir Durumda Dinlerseniz Hiçbirşey OLmaz..

SevgiLer..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla