Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 01:18 AM   #126 (permalink)
aylıno
Teğmen

aylıno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
63 Mesajinıza toplam 205 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aylıno is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR.

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben geçen sene dinlemiştim telkinleri ama devamlı olamamıştım. bu sene yeniden başladım. yaklaşık 10gün önce. belirtilerim neler pekii. telkin etkisi ile baş agrısı ve mide bulantısı yaşadıgımı sanmıyorum. benim normaldede sinüzit ve gastrit hastalıklarım nedeni ile böyle belirtiler yaşıyordum. ama telkinlerin benim üzerimde en önemli etkisi uykuma olabilir sanırım. henüz ego-suçluluk-ertelemebırak dinlememe ragmen daha az uyur oldum (normalde 12-18 saat uyurdum 7saate indi bu). daha dinç uyanıyorum. yataktan kalkamazdım eskiden. olumlu düşünmeye başladım ancak olumsuz düşüncelerde başıma üşüşmüyor değil ama bu da dalgalanma etkisi imiş geçecek zamanla. hafiflik ve birazda huzur var. suçlulugum daha azaldı en sevindiğim bu oldu. benim için büyük bir sorundu.

sabırsızlıkla beklediğim etkiler ise kendine güven telkini ile dik oturmak o güven hissini hissedebilmek. bunu çok istiyorum. çünkü kambur oturmaktan sırtımın ağrıdıgını düşünüyorum artık. ama bunda telkinin etkisi olabilirmi diyede düşünmüyor değilim.

kas ve ekrem ağrılarına bir etkisi varmı telkinlerin? mesela benim kas agrılarım vardı hergün bir adet kas gevşetici almam gerekiyordu yoksa kasılma başlıyordu damarlarımda. ama ben telkinleri dinlediğimden beri kas gevşetici aldıgımı hatırlamıyorum. birde sırt agrım vardı boyun agrım ancak çok çok daha fazla arttı bu ağrılar telkinin etkiside olabilirmi bunlarda?
merhaba bende ego_suçluluk telkini dinliyorum ve geceleri uyuyamıyorum bendede aynı sorun var inş zamanla geçer bide dinlerken geçmişte yaşadığım haksızlıklar aklıma geliyor ve baktığımda ben bu haksızlıklar karşında hep susmuşum dinlerken kendimi yargılıyorum sürekli
aylıno isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla