Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 11:07 AM   #30 (permalink)
Bale
Üsteğmen

Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Reiki deneyimlerim

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Bale merhaba,

Şimdi neden bahsettiğini tam olarak anlıyamadım ama sanıyorum uzaktan inisiye lmaktan değil de enerji gönderiminden bahsediyorsun.

Eğer öyle ise doğrudur.

Bazı sitelerde belli gün ve saatlerde toplu gönderim çalışmaları yapılıyor.

Bir sitede Perşembe akşamları yapılan bir gönderime inisiye öncesi katıldım.

Ancak hiçbirşey hissetmedim.
Katılanlar seans sonrası hissettiklerini yazıyorlar onları okudum.
Herkes değişik şeyler hissetmiş hatta eğer abartmıyorlarsa uçtuklarını bile yazanlara şahit oldum.

Elbette gönderilen enerjinin 50.000 km ye kadar ulaşabidiğinden bahsediliyor.Bu da müthiş birşey.

Uzaktan tedavi var.

Uzaktan inisiye var.
Ancak benim kendi düşüncemi öğrenmek istersen Reiki öyle kutsal bir konu ki böyle ulu orta ticaretinin yapılmasından son derece rahatsız oluyorum.
Neden dersen Reikinin özünde sevgi var bu sevgiyi içinde hisseden insan elbette yaptığının karşılığını alacaktır ama rekabet edercesine müşteri(Özür diliyerek )toplama amaçlı reklamlar verilmesine ben karşıyım.
Reiki master benim gözümde güvenilir olmalı,maddeyi sevginin arkasına koyabilmeli...diye düşünüyorum.
O yüzden dikkatli olmakta yarar var.
Zaten kanının ısınmadığı içinin almadığı birisi tarafından inisiye olmak da bence yanlış.

Ben sana ancak bu kadar yardımcı olabileceğim.

Sevgi ile kal.
Öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için:)
Evet enerji gönderilmesi ile ilgili..gereken yanıtı almış oldum..
Bale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla