Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Telkinciiiii geldiiiii haaanıııımmmm Hadi hayırlısı yeniden telkin dinlemeye başlamış bulunuyorum. Herkesin egosu tam aksesuar benim neyim eksik diye düşündüm ve yeniden dinlemeye karar verdim. Dün mutluluk telkinini dinlemeye başladım şu sonsuz gibi görünen mutsuzluğumdan kurtulur muyum umuduyla,annemin telkin hakkındaki yorumu ilginçti.Ki annem olumluluk yumağıdır,herkesi sever,herkese yardım eder,her şeye hayran olur.Ben meymenetsizim annem bir melek.Neyse dün mutluluk telkinini dinlerken annem aynen şöyle dedi "Şu kuşları tutup öpesim var".Ben kuşların sesine sinir olurken annemin kuşları tutup öpme isteğiyle yanıp tutuşması ne kadar anormal bir insan olduğumu farkettirdi bana.Geç oldu farketmem ama olsun hiçbir şey için geç değildir. Uzun bir süre kemanlar yükselirken Heide gibi dağ bayır dolaşırım,nedendir bilinmez telkinleri dinlerken gözümün önüne yeşillikler,papatyalar,masmavi denizler geliyor.Ve ben hep uzun bembeyaz bir elbiseyle seke seke yürüyorum.Vardır bir açıklaması mutlaka. Gelirim yine.
__________________ Yeni bir hayat için gereken,yeni bir akıldır. |