Alıntı:
Bale Nickli Üyeden Alıntı
elbette:) fikrine saygı duyuyorum, zaten sevdiklerimizi gerçekleştirdiğimizde mutluluk kapılarını açıyoruz :)
ben lise son sınıfa kadar tuttum :) ve çok faydasını gördüm, gerek yazı yazmam gerekse kelime haznem gelişti :)..okulda edebiyat derslerinde sürekli dereceye girerdim :)..yazardım açıkta dururdu..yani odamda..annemin hiçbir zaman okudunuğu görmedim:) beni o zamanlar çok mutlu ediyordu, hala yazarken aynı mutluluğu hissediyorum..çünkü annem benim yaşam alanıma sürekli saygı duydu :) gelişme çağında bu çok güzel bir uyum ve güvendi benim için :))..
şuan tutmuyorum :)
birde herzaman şunu söylerim, çevremdeki arkadaşlarıma da yaptırdım, bir annenin bebeğinin olacağını öğrendiği andan itibaren mutlaka günlük tutmasını isterim:) o farklı güzel deneyimi mutlaka yazıya dökmeli ve evladıyla paylaşmalı :) |
Evet onu ben de yaptım , anne olacağımı öğrendiğim andan itibaren yazmaya başladım , çünkü oğlum mucizeydi ve mucizenin adı da Berkin :)
Anneni de takdir ettim çok az insan vardır öyle olan , bravo doğrusu . Selamlar anneciğine ...
Sorunun cevabı: 3 yıldır baktırmıyorum desem yalan olmaz.
Şu an yanında olmasını istediğin kim?