Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 02:25 PM   #307 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

[b] peki madem silen yok off sıkılıyo saten bende bi iki bi şeyler yazıyım okuyan yok nasılsa günlügümü sanki karsımda bi insan var ona bi şey anlatıyo gibi degerlendirdim oyle devam

selam günlük nasılsın beni sorarsan iyiyim ama bu günlerde canım sıkkın ya daha dogrusu stresliyim ilk defa dükkanı açdıgım günden bu yana ilkk defa sıkışdım maddi yönden canımı sıkıyo cebimde para olmaması allah gene yüzüme bakdı bi iş indirdim edirneden bi araç geliyo gümrükden bi mersedes onu sıfır gibi topluycaz inş bayram haslıgımız cıkcak ordan saten 2 hafta sürer o araç genede kederler bitmi elemanların parası dükkan kirası dükkan giderleri ve bi sorumlulugum var bakmam gereken kişiler var ailem en basit dobi bile onu ben oglum gibi seviyorum ve bakmak zorundayım dobi neyse meraklıda o tabi gerçi meraklı dobi kadar yemiyo en fazla 130 150 lira arası meraklı tutuyo ama dobiye hiç harcamıyosam her an en az 250 lira gidiyo maması dısında sütü yogurtu cigeri dünyanın proteginini alıyo

ellerimi açıp allaha duva ediyorum allahım işim olsun param olsun diye maddi yönden ilk defa sıkısdım hayatım boyunca hep maddi yönden iyi oldum fakat ilk defa sıkısdım ve ramazana dek gelmesi bir az canımı sıkan o oldu yoksa umrumda degil .

hani kendimi geçdim benim sorumluklarım var onları dusunmek zorundayım her ne kadar kanım deli cocuk gibi davransamda ben 25 yasında bi bireyim ve bakmakla yükümlü oldugum kişiler var benimde elemanlarım var onların evi benim sayemde geçiniyo sadece ben kendimi dusunmuyorum onlarıda dusunuyorum inşallah allah dualarımı duyar yüzüme bakar işlerim açılır .

iftar davetleri başladı çok seviyorum iftar davetlerini akrabalar olsun komsular olsun tanıdıklar olsun hep bir araya geliniyo muhabbetler ediliyo büyükler hemen baslıyo nerdeee o eski ramazanlar diye o sohbetlere bayılıyorum

ne ise cok konusdum gene kib günlük